beureum pancake tutu
  • Air Probeureum pancake tutu
  • Air Probeureum pancake tutu
  • Air Probeureum pancake tutu
  • Air Probeureum pancake tutu

beureum pancake tutu

Inspirasi desain Beureum Pancake Tutu asalna tina â € œFlame Birdâ €. Éta ngandung: Gesper tukang disumputkeun, gesper tukang sareng warna awak campuran hiji, langkung dihijikeun sareng profesional; Desain rok anu unik dianggo.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

                                                       Pancake beureum Tutu



Introduction of Pancake beureum Tutu


Warna Tutu'soverall ngadopsi desain "beureum", cocog sareng gaya âFlame Birdâ €.


Hiasan awak sareng rok ngarujuk kana penampilan sareng warna tina âFlame Birdâ €, nambihan sababaraha imajinasi pikeun pangaruh ayeuna.


  



Advantages of Pancake beureum Tutu


1. Sadaya hiasan sacara manual diteukteuk sareng dirobih, unggal potongan unik;


2. rok lengkep disaluyukeun numutkeun ukuran Tutu pikeun mastikeun kasatuan offullness sareng beurat;


3. Bagian tukangna didamel tina desain gesper, anu tiasa disaluyukeun numutkeun anggaran anjeun.





Parameters of Pancake beureum Tutu




Lawon:Satin kawinan + Jaring keras




Warna:Beureum




Ukuran:budak awéwé (120-140); déwasa (150-170)




Waktos pangiriman:10-20 poé




Paking:50 * 40 * 30cm (sapotong tunggal)




Metode pangiriman:EMS / China Post SAL (disarankeun); [SEA (lila-lila); AIR (mahal)]




120

130

140

150 (XS)

155 (S)

160 (M)

165 (L)

170 (XL)

Dada

60

64

68

76

78

80

82

84

Pinggang

54

56

58

58

60

62

64

66

Hip

64

68

72

83

85

87

89

91

Panjangna

28

30

33

35

35

37

37

37

Diameter

78

82

88

96

96

105

105

105


Hijian: cm (ngadukung kustomisasi)



Customization of Pancake beureum Tutu


1. Dukung kustomisasi OEM / ODM, anjeun tiasa nyayogikeun gambar gaya sareng desain gambar anu anjeun pikahoyong, urang tiasa ngahasilkeun pikeun anjeun!


2. Support the customization of each Tutu size, you can provide what you need: Dada, Pinggang, Hip, Girth. We will make your exclusive Tutu!



After-sales service of Pancake beureum Tutu


Nalika produkna réngsé, kami bakal nyandak gambar sareng kirimkeun ka anjeun kanggo ngantepkeun kamajuanana.


Whenit ngahasilkeun nomer pesenan kiriman, kami bakal dikirimkeun ka anjeun gancang-gancang sareng teras nuturkeun.


Iraha éta dugi ka tempat anu dituju, kami bakal ngahubungi anjeun deui pikeun ngingetan anjeun resi.


Saatos anjeun nampi, upami aya masalah kualitas produk, kami bakal ngabahas sareng anjeun numutkeun kaseriusan masalahna, ngabalikeun duit pinuh santunan orpartial.




Q&A tina BeureumPancake Tutu

Q1. Dupi anjeun tiasa nyokong-ngadamel, ukuran naon anu kuring kedah sayogi pikeun tukang ngaput?

A1. Ngadukung tukang ngaput. Ukuran anu diperyogikeun: jangkungna, girth, bust, pinggul, pinggul.

Q2. Naon bédana antara jumlah lapisan sareng diaméter rok benang pikeun barudak sareng déwasa?

A2. Benang rok ukuran budak sakitar 5-7pamaén, benang rok ukuran dewasa kira-kira 7-11 lapisan; Diaméter rok ukuran budak kira-kira 78-88 cm, diaméter rok ukuran dewasa kira-kira 96-108 cm.

Q3. Naha benang rokcollaps?

A3. Rok benang moal digolongkeun nalika panggunaan normal sareng panyimpenan.

Q4. Kumaha kuring nyandak rok aballet upami kuring hoyong kaluar pikeun acara?

A4. Anggo kantong balét profesional.

P5. Produk kemasan naon anu anjeun anggo?

A5. Buleud karton tina ukuran anu béda dianggo numutkeun jumlah kiriman, sapotong / karton atanapi sababaraha potongan / karton, pikeun ngirangan biaya transportasi.

Tag Panas: tutu pancake beureum, Cina, Disesuaikan, Kualitas, Harga, Suplier, Pabrik - Wudongfang Culture Communic Ation Co., Ltd.

Produk Tag

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.