ungu pancake tutu
  • Air Proungu pancake tutu
  • Air Proungu pancake tutu
  • Air Proungu pancake tutu
  • Air Proungu pancake tutu

ungu pancake tutu

Inspirasi desain Ungu Pancake Tutu asalna tina â € œBauhinia Starlight and Galaxyâ €. Éta ngandung: Rhinestones beunghar! langkung warni handapeun cahaya lampu; Disumputkeun deui gesper, gesper deui sareng warna awak campuran hiji, langkung ngahiji sareng profesional; Desain warna gradién! Kelirna langkung lemes sareng seueur, geulis pisan!

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

                                                        Ungu Pancake Tutu



Introduction of Ungu Pancake Tutu


Tutu'soverall warna ngadopsi desain "Lacacar", cocog sareng gaya "Biru Starlight sareng Galaxy".


Hiasan awak sareng rok nujul kana penampilan sareng warna "Bauhinia Starlight sareng Galaxy", nambihan sababaraha imajinasi pikeun didamel pangaruh ayeuna.


    


 


Advantages of Ungu Pancake Tutu


1. Sadaya hiasan sareng rhinestones sacara manual motong sareng nyusun, unggal potongan unik;


2. rok lengkep disaluyukeun numutkeun ukuran Tutu pikeun mastikeun kasatuan offullness sareng beurat;


3. Bagian tukangna didamel tina desain gesper, anu tiasa disaluyukeun numutkeun anggaran anjeun.





Parameters of Ungu Pancake Tutu


Lawon:Buludru + Hard net


Warna:Lilac


Ukuran:budak awéwé (120-140); déwasa (150-170)


Waktos pangiriman:10-20 poé


Paking:50 * 40 * 30cm (sapotong tunggal)


Metode pangiriman:EMS / China Post SAL (disarankeun); SEA (lami-lami); HAWA (mahal)





   


 

120

130

140

150 (XS)

155 (S)

160 (M)

165 (L)

170 (XL)

Dada

60

64

68

76

78

80

82

84

Pinggang

54

56

58

58

60

62

64

66

Hip

64

68

72

83

85

87

89

91

Panjangna

28

30

33

35

35

37

37

37

Diameter

78

82

88

96

96

105

105

105


Unit:cm (ngadukung kustomisasi)


Customization of Ungu Pancake Tutu


1. Dukung kustomisasi OEM / ODM, anjeun tiasa nyayogikeun gambar gaya sareng desain gambar anu anjeun pikahoyong, urang tiasa ngahasilkeun pikeun anjeun!


2. Support the customization of each Tutu size, you can provide what you need: Dada, Pinggang, Hip, Girth. We will make your exclusive Tutu




After-sales service of Ungu Pancake Tutu


Iraha produk réngsé, kami bakal nyandak gambar sareng kirimkeun ka anjeun pikeun ngantep anjeun terang kamajuanana.


Whenit ngahasilkeun nomer pesenan kiriman, kami bakal dikirimkeun ka anjeun gancang-gancang sareng teras nuturkeun.


Nalika dugi ka tempat anu dituju, kami bakal ngahubungi anjeun deui pikeun ngingetan ngeunaan thereceipt.


Saatos anjeun nampi éta, upami aya masalah kualitas produk, kami bakal négosiasi sareng anjeun numutkeun kaseriusan masalahna, ngabalikeun duit lengkep atanapi santunan parsial.



P&P tinaUnguPancake Tutu


Q1. Naha benang rokcollaps?

A1. Rok benang moal digolongkeun nalika panggunaan normal sareng panyimpenan.

Q2. Kumaha ngabédakeun ukuran barudak sareng ukuran déwasa?

A2. Ukuran barudak dibédakeun ku nomer 120-150, sareng ukuran déwasa dibédakeun ku byletters XS-XL.

Q3. Kumaha cara nyimpen balét? Kumaha cara nyimpenna?

A3. Nalika henteu dianggo, rokét balét kedah ubin sareng dibungkus dina kantong balét teras disimpen dina bersih, tiis sareng tempat garing.

Q4. Kumaha kuring nyandak baju balet upami kuring hoyong kaluar pikeun acara?

A4. Anggo kantong balét profesional.

P5. Naon cara pengiriman barang anu dianggo? Sabaraha ari éta?

A5. Numutkeun ka anjeun tanggal pangiriman sareng anggaran, kami nyarankeun modeu transportasi anu sanés, sapertos siga: DHL (mahal), EMS (harga pangluhurna / babandingan kinerja), China Post ageung Pek / SEA (paling hemat). Biaya pengiriman barang gumantung kana jumlah pesanan sareng metode pengiriman

Tag Panas: ungu pancake tutu, Cina, Disesuaikan, Kualitas, Harga, Suplier, Pabrik - Wudongfang Culture Communic Ation Co., Ltd.

Produk Tag

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.