profesional pancake tutu
  • Air Proprofesional pancake tutu
  • Air Proprofesional pancake tutu
  • Air Proprofesional pancake tutu
  • Air Proprofesional pancake tutu

profesional pancake tutu

Inspirasi desain Profesional Pancake Tutu asalna tina â € œAuspicious Cloudsâ €. Éta ngandung: Rhinestones beunghar! langkung warnaan dina handapeun lampu lampu Geser balik, gesper deui sareng warna awak campuran hiji, langkung dihijikeun sareng profesional.

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

                                             Profesional Pancake Tutu



Introduction of Profesional Pancake Tutu


Warna Tutu'soverall ngadopsi desain "beureum", cocog sareng gaya âAuspiciousCloudsâ €.


Hiasan awak sareng rok ngarujuk kana penampilan sareng warna "Auspicious Clouds", nambihan sababaraha imajinasi pikeun pangaruh ayeuna.


    


Advantages of Profesional Pancake Tutu


1. Sadaya hiasan sareng rhinestones sacara manual dipotong sareng disusun, unggal potongan unik;


2. rok lengkep disaluyukeun numutkeun ukuran Tutu pikeun mastikeun kasatuan offullness sareng beurat;


3. Bagian tukangna didamel tina desain gesper, anu tiasa disaluyukeun numutkeun anggaran anjeun.



  


Parameters of Profesional Pancake Tutu


Lawon:Buludru + Hard net




Warna:Beureum




Ukuran:budak awéwé (120-140); déwasa (150-170)




Waktos pangiriman:10-20 poé




Paking:50 * 40 * 30cm (sapotong tunggal)




Metode pangiriman:EMS / China Post SAL (disarankeun); [SEA (lila-lila); AIR (mahal)] 





120

130

140

150 (XS)

155 (S)

160 (M)

165 (L)

170 (XL)

Dada

60

64

68

76

78

80

82

84

Pinggang

54

56

58

58

60

62

64

66

Hip

64

68

72

83

85

87

89

91

Panjangna

28

30

33

35

35

37

37

37

Diameter

78

82

88

96

96

105

105

105

Unit:cm (ngadukung kustomisasi)


Customization of Profesional Pancake Tutu


1. Ngadukung kustomisasi OEM / ODM, anjeun tiasa nyayogikeun gambar sareng desain gaya naon waé gambar anu anjeun pikahoyong, kami tiasa ngahasilkeun pikeun anjeun!


2. Support the customization of each Tutu size, you can provide what you need: Dada, Pinggang, Hip, Girth. We will make your exclusive Tutu!



  


After-sales service of Profesional Pancake Tutu


Nalika produkna réngsé, kami bakal nyandak gambar sareng kirimkeun ka anjeun kanggo ngantepkeun kamajuanana.


Whenit ngahasilkeun nomer pesenan kiriman, kami bakal dikirimkeun ka anjeun gancang-gancang sareng teras nuturkeun.


Nalika dugi ka tempat anu dituju, kami bakal ngahubungi anjeun deui pikeun ngingetan ngeunaan thereceipt.


Saatos anjeun nampi, upami aya masalah kualitas produk, kami bakal ngabahas sareng anjeun numutkeun kaseriusan masalahna, ngabalikeun duit pinuh santunan orpartial.




P&P tinaProfessionalPancake Tutu

Q1. Naon lead time pikeun mesen barang tunggal sareng mesen barang ageung?

A1. Siklus produksi dina waktos 30 PCS (sareng hiasan na parantos di stock) sakitar 15 dinten damel (maksimal 300 buah tiasa dihasilkeun dina sabulan).

Q2. Kumaha ngabédakeun ukuran barudak sareng ukuran déwasa?

A2. Ukuran barudak dibédakeun ku nomer 120-150, sareng ukuran déwasa dibédakeun ku byletters XS-XL.

Q3. Kumaha cara nyimpen balét? Kumaha cara nyimpenna?

A3. Nalika henteu dianggo, rokét balét kedah ubin sareng dibungkus dina kantong balét teras disimpen dina bersih, tiis sareng tempat garing.

Q4. Kumaha kuring nyandak rok aballet upami kuring hoyong kaluar pikeun acara?

A4. Anggo kantong balét profesional.

P5. Produk kemasan naon anu anjeun anggo?

A5. Kotak karton ukuran anu bénten-bénten dianggo numutkeun jumlah kiriman, sapotong / karton atanapi sababaraha potongan / karton, kanggo ngirangan biaya transportasi.

Tag Panas: profesional pancake tutu, Cina, Disesuaikan, Kualitas, Harga, Suplier, Pabrik - Wudongfang Culture Communic Ation Co., Ltd.

Produk Tag

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.