Ngabagéakeun kasuksésan anu lengkep dina Kostum Tari Wuhan ka-6 sareng Expo Perlengkapan Tari

2021/05/08

Ti tanggal 14 dugi ka 17 April, 2021, Expo Kostum Tari Wuhan sareng Perlengkapan Tari Expo ka 6 diayakeun di Aula B5 / B6 Wuhan International Expo Center sareng réngsé hasil. Ieu mangrupikeun acara sanés dina kostum panggung

sareng industri kostum jogét. Kami parantos nganggo desain pangénggalna sareng paling éndah sareng conto karajinan anu indah pikeun ngabantosan distributor ngagedéan bisnisna.

Dina paméran ieu, kami nampi langkung ti 2.000 konsumén, ngical langkung ti 1.500 ballet sareng pesenan baju jogét, sareng nampi ulasan anu hadé sareng eupan balik ti para nasabah.