Naon pakéan ballet tutu?

2020/11/09

Dinten ayeuna sakola bakal masihan anjeun pengenalan ringkes kana rok tutu balét.

Pakéan Tutu anu bénten-bénten ngagaduhan perasaan anu béda. Pakéan Tutu romantik hampang sareng lemes, sareng panjang rok bellgauze anu ngagantung aya di tengah anak sapi. Gerakanna kedah elegan, taliti sareng lemes, sahingga penari na bakal katingali langkung terang sareng gerakan sorotan jari-jari.


Sareng rok tutu, versi klasik tina ballet, nyaéta rok tutu di mana waé. Mimiti mecenghul di Rusia. Popularitas TUTU didorong ku ningkatna gaya canggih di Rusia dina waktos éta, kalayan para penari sacara alami ngancik kana rok anu ngantepkeun suku na sacara bebas ngalih ngalengkepan koreografi anu sesah.

Nalika anjeun nganggo baju tutu, rahmat asalna tina manah, alami, jogét anjeun janten anggun ...