Angsa hideung tina adegan "mobil"! Kumaha penari balet nganggo makeup hideung?

2020/11/09

Émut Swan hideung, pikasieuneun ngeunaan rombongan balét. Nanging, pikeun urang anu resep balét, latihan balet kelas éta, tembakan performa cekap pikeun ngajantenkeun jalma bungah.


Ballerinas sareng aficionados kageulisan sapertos kieu.

Sanaos bénten sareng tampilan angsa hideung ditingali balét jero, katingalina ieu kreatif pisan. Éta ogé cocog sareng tokohna sareng katingalina suksés pisan.

Bahkan sababaraha studio fotografi parantos nyetél kit Swanphoto hideung pikeun ngabantosan anjeun.

Tangtosna, aya ogé seueur peminat, makeupartist kageulisan anu diideuan ku makeup pilem, ningkat pikeun nyiptakeun swanmakeup hideungna nyalira, nambihan langkung seueur unsur sapertos bulu, manik-manik, tapi pesona anu sami sareng gotik.

Tapi henteu sadayana kaahlian cos sadayana anu luhung, makeup anu kandel, sakedik perhatian ka tempat kacilakaan mobil.



Akhirna, ieu aya sababaraha tampilan makeup pikeun balletdancers, sareng panginten sababaraha inspirasi pikeun anjeun.