Pernah lahir sampurna, penari anu henteu kaetung kali saatos transformasi usum gugur

2020/11/09

(Svetlana Zakharova) Zakharova dianggap salaku salah saurang penari balet pangageungna abad ka, nyaéta bolshoi primaballerina. Dilahirkeun di Ukraina di 1979, anjeunna diajar balet di Kiev Ballet School. Dina taun1995, anjeunna angkat ka Sakola Balét St. Petersburg Vakonova pikeun diajar. Dina 1996, shejoined Kirov (Malinski) Teater.

Samentawis éta, parios Svetlana Zakharova nyandak gambar ti Vladimir Fridkes. Ladimir Fridkes, pantun sareng ahli bisnis gambar Rusia, parantos gambar di luhur pikeun The likes of Vogue sareng Bazaar. DianaVishneva yén pamotretan terkenal ti pananganna, ti saprak téater Moskow badé ngalereskeun obor, anjeunna sadar yén, bakal aya seueur hal anu kedah dijaga, dina luhur sareng ka handap langsir ratusan rébu kali, koridor kuno éta , korsi atmosfir, bahkan Soviét lami, tiasa ngaleungit salaku perombakan, cenah anjeunna henteu terang kumaha cara némbak, tapi percanten ka intuisi anjeun.