Leotard Balet Dasi-pewarna Anyar Pikeun ZR-1001 Dewasa
  • Air ProLeotard Balet Dasi-pewarna Anyar Pikeun ZR-1001 Dewasa
  • Air ProLeotard Balet Dasi-pewarna Anyar Pikeun ZR-1001 Dewasa
  • Air ProLeotard Balet Dasi-pewarna Anyar Pikeun ZR-1001 Dewasa
  • Air ProLeotard Balet Dasi-pewarna Anyar Pikeun ZR-1001 Dewasa
  • Air ProLeotard Balet Dasi-pewarna Anyar Pikeun ZR-1001 Dewasa
  • Air ProLeotard Balet Dasi-pewarna Anyar Pikeun ZR-1001 Dewasa
  • Air ProLeotard Balet Dasi-pewarna Anyar Pikeun ZR-1001 Dewasa

Leotard Balet Dasi-pewarna Anyar Pikeun ZR-1001 Dewasa

Ieu leotard paling populér di pasar didamel tina lawon dasi-eksklusif. Éta sacara saksama didamel ku pabrik urang pikeun nyorot kurva awéwé anu geulis. Pangaruh awak luhur saé pisan, raoseun sareng anggun.

Model:ZR-1001

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Leotard Balet Dasi-pewarna Anyar Pikeun ZR-1001 Dewasa


Ieu leotard paling populér di pasar didamel tina lawon dasi-eksklusif. Éta sacara saksama didamel ku pabrik urang pikeun nyorot kurva awéwé anu geulis. Pangaruh awak luhur saé pisan, raoseun sareng anggun.





Numutkeun kana produk anu béda, kami bakal nyayogikeun anjeun nganggo sababaraha gaya anu disesuaikan sacara propésional sareng rok panjang anu dipilih pikeun cocog sareng séri dasi tina leotard, pikeun ngahontal épék éstétika anu langkung saé. Upami anjeun ngagaduhan kabutuhan papakéan barudak, anjeun ogé tiasa nyayogikeun data anu saluyu sareng tabel ukuran sareng ngahubungi kami pikeun kustomisasi éksklusif.





Paraméter Anyar Tie-dye Ballet Leotard Pikeun Sawawa ZR-1001
Lawon: Sambungan: Poliéster 89% Spandex 11%, Awak: Nylon77% + Spandex23%
Ukuran: budak awéwé (110-150); déwasa (160-180); adat
Warna: Hideung, Lampu pink, Fuchsia, Burgundy, Lilac, Ungu, Langit biru, Angkatan Laut biru, jsb.
Waktos pangiriman: 7-15 dinten
Paking: PE Kantong (pilih ukuran anu paling cocog numutkeun jumlah pesanan)
Metode pengiriman: Support Express · Angkutan laut · Angkutan darat · Angkutan udara


Hijian: inci

Catetan: Kusabab lawonna elastis, ukuranana ukur pikeun rujukan, sareng aya kasalahan tina1-2cm.

Ukuranana dipilih numutkeun kaayaan saleresna.


Kustomisasi Anyar Tie-dye Ballet Leotard Pikeun Sawawa
1. Ngadukung kustomisasi OEM / ODM, anjeun tiasa nyayogikeun gambar gaya sareng gambar desain anu anjeun pikahoyong, urang tiasa ngahasilkeun pikeun anjeun!

2. Saatos-penjualan jasa Anyar Tie-dye Ballet Leotard Kanggo Sawawa
Nalika produk réngsé, kami bakal nyandak gambar sareng kirimkeun ka anjeun pikeun nyaritakeun kamajuanana.

3. Nalika éta ngahasilkeun nomer urutan pengiriman, kami bakal dikirim ka anjeun gancang-gancang sareng tetep nuturkeun.

4. Nalika éta dugi ka tempat anu dituju, kami bakal ngahubungi anjeun deui pikeun ngingetan resit anjeun.

5. Saatos anjeun nampi éta, upami aya masalah kualitas produk, kami bakal négosiasi sareng anjeun numutkeun kaseriusan masalahna, ngabalikeun duit lengkep atanapi santunan parsial.




Q&A Anyar Dasi-pewarna Ballet Leotard Pikeun Sawawa
Q1. Naha éta ngadukung logo khusus?
A1. Leres, urang tiasa nyéépkeun logo dina dada atanapi bagian tukang baju, atanapi nempatkeun kana tag sareng cuci cai.

Q2. Naon waktos pamimpin pikeun barang-barang anu didamel khusus sareng barang ageung anu didamel khusus?
A2. Siklus produksi normal nyaéta sakitar 7-15 dinten damel (dugi ka 300,000 lembar tiasa dihasilkeun dina hiji bulan).

Q3. Naon bedana ukuran budak sareng ukuran déwasa?
A3. Ukuran budak ukuran 110-150 (XS-XL), ukuran dewasa 160-180 (2XL-4XL) ukuran. Salian ti ngagunakeun langkung lawon pikeun ukuran déwasa, lapisan bakal dilebetkeun pikeun ngajaga kulit.

Q4. Naha aya pilihan sababaraha warna? Naha aya saham?
A4. Ngarojong sababaraha warna. Anjeun tiasa ngawartosan kami "style-size-color" anu anjeun peryogikeun, kami bakal mariksa stok, upami teu aya gaya stock, kami ogé tiasa ngarobih ukuran sareng warna pikeun anjeun.

P5. Naha mungkin pikeun ngarobih numutkeun gambar, sareng naha aya MOQ anu diperyogikeun?
A5. Ngarojong gambar ngarobih, MOQ mangrupikeun 100 lembar.



Tag Panas: Leotard Balet Dasi-pewarna Anyar Kanggo ZR-1001 Déwasa, Pabrikan Desain, Pabrik Cina, Disesuaikan, Berkualitas Tinggi, Harga Murah, Pamasaran

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.