Imah > Sapatu Jogét Sapatu Jogét > Sapatu Ballet Pointe panganteur
Sapatu Ballet Pointe panganteur
  • Air ProSapatu Ballet Pointe panganteur
  • Air ProSapatu Ballet Pointe panganteur
  • Air ProSapatu Ballet Pointe panganteur
  • Air ProSapatu Ballet Pointe panganteur
  • Air ProSapatu Ballet Pointe panganteur
  • Air ProSapatu Ballet Pointe panganteur
  • Air ProSapatu Ballet Pointe panganteur
  • Air ProSapatu Ballet Pointe panganteur

Sapatu Ballet Pointe panganteur

Didirikeun taun 1999,Fitdance ballet factory anu khusus kana desain, produksi sareng penjualan pakean jogét, sareng gaduh reputasi tinggi dina industri jogét tarian Cina. Produk utama urang kalebet tutu ballet, baju ballet, rok balét, leotard jogét, pancake tutu sareng pakean jogét anu sanés. Sareng sapatu balét, baju ketat balét sareng asesoris sanés. Produk kami diékspor ka seueur nagara sareng daérah sapertos Amérika Kalér luar negeri, Rusia, Australia, Kanada, Jepang, Koréa Kidul, sareng sajabana Sareng parantos ditampi ku palanggan di bumi sareng luar negeri. Aya dua markas produksi di Guangdong sareng Hubei, anu ngagaduhan 200 karyawan. Karyawan urang ngandung désainer anu unggul, manajer sareng Pemasar anu tiasa ngasuransikeun jasa integritas tinggi sareng produk kualitas luhur.

Model:E5026 (02)

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Sapatu Ballet Pointe panganteur



Didirikeun taun 1999,Fitdance pabrik ballet anu khusus kana desain, produksi sareng penjualan pakean jogét, sareng gaduh reputasi tinggi dina industri tari tarian Cina.
Produk utama kami kalebet tutu ballet, dress ballet, rok ballet, leotard jogét, tutu pancake sareng pakean jogét anu sanés. Sareng sapatu balét, baju ketat balét sareng asesoris sanés. Produk kami diékspor ka seueur nagara sareng daérah sapertos luar negeri Amérika Kalér, Rusia, Australia, Kanada, Jepang, Koréa Kidul, jst.
Sareng parantos ditampi ku konsumén di bumi sareng luar negeri.
Aya dua markas produksi di Guangdong sareng Hubei, anu ngagaduhan 200 padamel.
Karyawan kami ngandung désainer anu unggul, manajer sareng Pemasar anu tiasa ngasuransikeun jasa integritas tinggi sareng produk anu saé.




Parameter Sapatu Balet


Bahan:1. lawon elastis band dipaké pikeun suku; 2. Tambahkeun bantalan bolu dina toe sapatu pikeun tiiseun sareng nyerep shock.
Warna:Pink

Ukuran:31-43

Waktos pangiriman:10-20 poé

Metode pengiriman:Express Express · Angkutan laut · Angkutan darat · Angkutan udara




Kauntungannana Sapatu Balét


1. lawon elastis band dipaké pikeun suku;
2. Tambahkeun bantalan bolu dina toe sapatu pikeun tiiseun sareng nyerep shock.




Jasa saatos-jualan Ballet Sapatu


Nalika produk réngsé, kami bakal nyandak gambar sareng kirimkeun ka anjeun pikeun nyaritakeun kamajuanana.


Nalika éta ngahasilkeun nomer pesenan kiriman, kami bakal dikirim ka anjeun gancang-gancang sareng tetep nuturkeun.


Nalika éta dugi ka tempat anu dituju, kami bakal ngahubungi anjeun deui pikeun ngingetan resit anjeun.


Saatos anjeun nampi, upami aya masalah kualitas produk, kami bakal negosiasi sareng anjeun numutkeun kaseriusan masalahna, ngabalikeun duit lengkep atanapi santunan parsial. 



P&P tinaSapatu Balét

Q1. Naha anjeun pabrik atanapi ngan ukur perusahaan dagang?
A1. Kami mangrupikeun produsen propésional jogét, baju jogét barudak sareng baju jogét sawawa. urang gaduh tim anu propésional sareng sampurna kalayan langkung ti 17 taun pangalaman dina ngararancang. pabrik sareng pamasaran.


Q2. Dupi anjeun ngirim kuring conto? Sakumaha biaya sampelna?
A2. Sampelna sayogi. Biaya sampel bakal ngeusi dua kali harga borong, tapi kami bakal ngembalikan biaya sampel tambahan upami anjeun mesen ku kami.


Q3. Kumaha mesen?
A3. Anjeun tiasa ngirim kami panilitian atanapi kontrak ngeunaan produk anu anjeun pikahoyong, maka kami bakal ngirimkeun detail produk kami. Kami nawiskeun spésifikasi ukuran baju jogét barudak, anjeun tiasa milih ukuran anu pas tina bagan ukuran. Sareng upami anjeun ngagaduhan masalah ngeunaan ukuran, anjeun tiasa pesen sareng nyaritakeun umur, jangkungna sareng beurat, urang tiasa masihan anjeun naséhat propésional.


Q4. Dupi abdi nempatkeun labél / logo urang dina pakéan? / Dupi abdi tiasa milih warna?
A4. Leres. Kustomisasi disambut. Upami anjeun gaduh rarancang anjeun nyalira, mangga ngahubungan kami pikeun langkung jelasna sareng urang tiasa ngadamel conto kanggo anjeun.


Q5. Kumaha upami jasa saatos dijual?
A5.1) Sadaya produk bakal ketat kualitas dipariksa sateuacan pengepakan. 2) produk Al bakalan saé sateuacan dikintun. 3) Upami aya anu henteu puas, anjeun bakal nampi réspon gancang sareng solusi na.


Q6. Naon jinis garansi atanapi jaminan anu anjeun nawiskeun pikeun baju tarian barudak anjeun?
A6. Urang ngajual produk kalayan kualitas luhur sareng reliabilitas. Sateuacan pengiriman barang, tanaga Q&C kami bakal ngalakukeun cek rinci unggal pakéan pikeun konsumén pikeun mastikeun kualitas luhur sareng henteu kantos ngintun baju rusak atanapi rusak.


Tag Panas: Sapatu Ballet Pointe panengah, Pabrikan Desain, Pabrik Cina, Disesuaikan, Berkualitas tinggi, Harga Rendah, Pamasok

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.