Taros Kami

Kami produsén pakean jogét profesional. Kami parantos nyayogikeun jasa perdagangan luar nagri ti saprak didirikeun perusahaan. Kami gaduh tim propésional kalayan langkung ti 20 taun pangalaman dina desain, manufaktur sareng pamasaran. Kami ngabagéakeun sampel pikeun ngaropea.

Kapasitas pabrik urang 100000 potongan per bulan. Aya langkung ti 200 tanaga produksi profesional, 150 sét rupa-rupa alat lokomotip propésional sareng 8 lini produksi. Pastikeun pangiriman gancang sareng kualitas luhur produk.

Kami gaduh dua pabrik produksi di Hubei sareng Guangdong, wilujeng ditukeurkeun sareng didatangan.

Urang biasana nyandak waktos 5 dugi ka 15 dinten tina produksi, pangiriman sareng pangiriman kana panangan anjeun. Upami anjeun nempatkeun pesen anjeun ayeuna, kami bakal nyingetkeun waktos sabisa-bisa.

Pabrik balét Fitdance

Tambihan: No. 70, Jalan Nanzheng, Kota Dangyang, Propinsi Hubei

Telepon: + 86-13707208559

E-mail: hidancing2020@gmail.com

Url:https://www.fitdancetutu.com/

Kirim Inquiry