Tentang Kami

Didirikeun taun 1999,Fitdance pabrik balet anu khusus kana desain, produksi sareng penjualan pakean jogét,

sareng gaduh reputasi tinggi dina industri tari tarian Cina.

Produk utama kami kalebet ballet tutu, rok balét, kostum jogét sareng baju sanésna. Sareng sapatu balét, baju ketat balét sareng asesoris sanés. Produk kami diékspor ka seueur nagara sareng daérah sapertos luar negeri Amérika Kalér, Rusia, Australia, Kanada, Jepang, Koréa Kidul, jst.
Sareng parantos ditampi ku konsumén di bumi sareng luar negeri.

Aya dua markas produksi di Guangdong sareng Hubei, anu ngagaduhan 200 padamel.
Karyawan kami ngandung désainer anu unggul, manajer sareng Pemasar anu tiasa ngasuransikeun jasa integritas tinggi sareng produk anu saé.



  • 20taun

    tina pangalaman ngolah

  • 10.000

    basa produksi

  • 100.000potongan

    tina kapasitas bulanan

  • 5-15poé

    tina pangiriman gancang









Kami ngamimitian bisnis ékspor ti pendirian perusahaan, produk diékspor ka nagara-nagara di panjuru dunya. Dipercaya pisan
sareng dipikacinta ku lembaga palatihan, propésional sareng pangguna.

Dina taun-taun ayeuna, pabrik ballet Fitdance parantos janten mérek paling berpengaruh dina produksi sareng penjualan tarian,
sareng prospek pangwangunanana sareng nilai komérsial laun muncul.