naha milih urang

Prosés

20 taun desain sareng pangalaman produksi

Kapasitas

sakitar 800 buah per bulan

Kustomisasi

Ngadukung gambar atanapi conto kustomisasi

Logistik

Ngarojong DHL / EMS / SEA sareng modeu transportasi anu sanés

Pangaturan kostum jogét balét

Diadegkeun dina pabrik balet 1999ï factoryFddance anu khusus kana desain, produksi sareng penjualan pakean jogét, sareng gaduh reputasi tinggi dina industri tari tarian Cina. Produk utami urang kalebet tutu ballet, rok balét, leotard jogét sareng papakéan sanésna. Sareng sapatu balét, baju ketat balét sareng asesoris sanés. Produk kami diékspor ka seueur nagara sareng daérah sapertos Amérika Kalér luar negeri, Rusia, Australia, Kanada, Jepang, Koréa Kidul, sareng sajabana sareng parantos ditampi ku palanggan di bumi sareng luar negeri. Aya dua markas produksi di Guangdong sareng Hubei, anu ngagaduhan 200 padamel. Karyawan kami ngandung desainer, manajer sareng Pemasar anu unggul anu tiasa ngasuransikeun jasa integritas tinggi sareng produk anu bermutu tinggi. Kami ngamimitian bisnis ékspor ti pendirian perusahaan, produk diékspor ka nagara-nagara sadayana dunya. Dipercaya pisan sareng dipikacinta ku lembaga palatihan, propésional sareng pangguna. Dina taun-taun ayeuna, pabrik ballet Fitdance parantos janten mérek paling berpengaruh pikeun produksi dan penjualan baju tarian, sareng prospek pangwangunan sareng nilai komersial na laun muncul.

Rincian
Warta

Kami serius ngeunaan produk. Upami anjeun resep kana produk kami, punten email ka kami sareng kami bakal bales ka anjeun dina 24 jam