Bumi > Produk

Produk

Didirikeun taun 1999,Fitdance pabrik ballet anu khusus indesign, produksi sareng penjualan pakean jogét, sareng gaduh reputasi tinggi dina industri juines Chinesedance. Produk utama kami kalebet tutu ballet, rok ballet, leotard jogét sareng papakéan anu sanés. Sareng sapatu balét, baju ketat balét sareng aksésori anu sanés. Produk kami diékspor ka seueur nagara sareng daérah sapertos Amérika Kalér, Rusia, Australia, Kanada, Jepang, Koréa Kidul, sareng anu parantos ditampi ku palanggan di bumi sareng di mancanagara. Pabrikan papakéan tari profesional Kami parantos nyayogikeun jasa asing saprak didirikeun perusahaan. Kami gaduh professionalteam kalayan langkung ti 20 taun pangalaman dina desain, manufaktur sareng pasar. Kami ngabagéakeun sampel pikeun ngaropea.