latihan pancake tutu
  • Air Prolatihan pancake tutu
  • Air Prolatihan pancake tutu
  • Air Prolatihan pancake tutu
  • Air Prolatihan pancake tutu

latihan pancake tutu

Inspirasi desain Praktek Pancake Tutu asalna tina "Kembang lotus". Éta ngandung: Gesper tonggong, gesper tonggong sareng warna awak campuran hiji, langkung dihijikeun sareng propésional; Desain warna gradién! Kelirna langkung lemes sareng seueur, geulis pisan!

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

                                                                            Prakték Pancake Tutu



Introduction of Prakték Pancake Tutu


Tutu'soverall warna ngadopsi desain reenGreenâ €, cocog sareng gaya â € œLotus kembangâ €.


Hiasan awak sareng rok nuduhkeun penampilan sareng warna tina "Kembang lotus", nambihan sababaraha imajinasi pikeun pangaruh ayeuna.


  


Advantages of Prakték Pancake Tutu


1. Sadaya hiasan sacara manual diteukteuk sareng dirobih, unggal potongan unik;


2. rok lengkep disaluyukeun numutkeun ukuran Tutu pikeun mastikeun kasatuan offullness sareng beurat;


3. Bagian tukangna didamel tina desain gesper, anu tiasa disaluyukeun numutkeun anggaran anjeun.



  


Parameters of Prakték Pancake Tutu


Lawon:Buludru + Hard net




Warna:Héjo




Ukuran:budak awéwé (120-140); déwasa (150-170)




Waktos pangiriman:10-20 poé




Paking:50 * 40 * 30cm (sapotong tunggal)




Metode pangiriman:EMS / China Post SAL (disarankeun); [SEA (lila-lila); AIR (mahal)]




120

130

140

150 (XS)

155 (S)

160 (M)

165 (L)

170 (XL)

Dada

60

64

68

76

78

80

82

84

Pinggang

54

56

58

58

60

62

64

66

Hip

64

68

72

83

85

87

89

91

Panjangna

28

30

33

35

35

37

37

37

Diameter

78

82

88

96

96

105

105

105

Hijian: cm (ngadukung kustomisasi)


Customization of Prakték Pancake Tutu


1. Ngadukung kustomisasi OEM / ODM, anjeun tiasa nyayogikeun gambar sareng desain gaya naon waé gambar anu anjeun pikahoyong, kami tiasa ngahasilkeun pikeun anjeun!


2. Support the customization of each Tutu size, you can provide what you need: Dada, Pinggang, Hip, Girth. We will make your exclusive Tutu! 




After-sales service of Prakték Pancake Tutu


Iraha produk réngsé, kami bakal nyandak gambar sareng kirimkeun ka anjeun pikeun ngantep anjeun terang kamajuanana.


Whenit ngahasilkeun nomer pesenan kiriman, kami bakal dikirimkeun ka anjeun gancang-gancang sareng teras nuturkeun.


Iraha éta dugi ka tempat anu dituju, kami bakal ngahubungi anjeun deui pikeun ngingetan anjeun resi.


Saatos anjeun nampi, upami aya masalah kualitas produk, kami bakal ngabahas sareng anjeun numutkeun kaseriusan masalahna, ngabalikeun duit pinuh santunan orpartial.




Q & AofPrakték Pancake Tutu

Q1. Naha anjeun tiasa ngadukung jieunan khusus, ukuran naon anu kuring kedah sayogi pikeun tukang ngaput?

A1. Dukung tukang ngaput. Ukuran anu diperyogikeun: jangkungna, girth, bust, pinggul, pinggul.

Q2. Naon bedana jumlah lapisan sareng médiaméter rok benang pikeun murangkalih sareng déwasa?

A2. Benang rok ukuranana sakitar 5-7 lapisan, benang rok ukuran dewasa nyaéta sakitar 7-11pamaén; Diaméter rok ukuran anak sakitar 78-88 cm, diaméter rok ukuran dewasa antara 96-108 cm.

Q3. Kumaha cara nyimpen rok balét? Kumaha cara nyimpenna?

A3. Nalika henteu dianggo, rok balét kedah di ubin sareng dibungkus dina kantong balét sareng disimpen dina tempat anu bersih, tiis sareng garing.

Q4. Kumaha kuring nyandak rokét balét upami kuring badé ka luar badami?

A4. Anggo kantong ballet profésional.

P5. Naon metode pengiriman barang anu dianggo? Sabaraha ari éta?

A5. Numutkeun kana tanggal pangiriman sareng anggaran anjeun, sarankeun modeu transportasi anu béda-béda, sapertos: DHL (mahal), EMS (rasio harga / performa paling luhur), China Post Large Pack / SEA (paling hemat). Biaya pengiriman gumantung kana jumlah pesanan sareng metode pengiriman.


Tag Panas: prakték pancake tutu, Cina, Disesuaikan, Kualitas, Harga, Suplier, Pabrik - Wudongfang Culture Communic Ation Co., Ltd.

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.