Rokét TUTU Balét tiasa ningalikeun gerakan penari

2020/09/03

Balét Tuturok nyaéta rok jogét anu paling ikonik dina ballét klasik. Éta dicirikeun ku rok pondok pisan, anu diulur tina pingpingna supados gampang pikeun pemirsa ngahargaan gerakan suku anu anggun penari sareng bentuk suku anu anggun. Dina drama Tasik, Tutu ampir kadorong ka puncak. Teras, nalika jalma nyarioskeun ballet, aranjeunna bakal ngagambarkeun penari sapertos ngagem sapatu Tutu sareng pointe, anu nunjukkeun kasuksésanna.


Tutu didamel tina benang keras khusus, anu dibagi kana Tutu pikeun latihan sareng Tutu pikeun pagelaran. Bédana antara dua utamina jumlah benang. Tilasna biasana dianggo pikeun latihan, janten benang umum leutik pisan, sedengkeun anu pamungkas umumna Nampilkeun kaanggunan atanapi rahmat awéwé, sareng umumna nganggo langkung ti genep lapisan benang, anu katingalina dilapis, tibatan kaku sapertos Tutu.

costume tutu

Salaku tambahan, Tutu biasana bakal gaduh puncak anu saluyu langsung nyambung sareng Tutu, sedengkeun Tutu biasana rok jogét anu misah. Tanpa top anu cocog, éta ngan ukur tiasa cocog sareng jas latihan. Sedengkeun pikeun Tutu sareng calana jero. Kalayan nganggo atanapi henteu sareng sapasang calana (Tutu mangrupikeun baju jero anu nyambung), kusabab baju latihan anu cocog, henteu aya bédana penting antara keduanya, ngan ukur masalah pilihan pribadi.


Didirikeun taun 1999,Wudongfang Culture Transmission Co., Ltd. anu khusus dina desain, produksi sareng penjualan pakean jogét, sareng gaduh reputasi tinggi dina industri juear dance Cina. Produk utama kami kalebet tutu ballet, rok balét, kostum jogét sareng baju sanésna. Sareng sapatu balét, baju ketat balét sareng asesoris sanés.