Standar pakean tutu ballet

2020/09/03

Balét Tuturok: pakéan standar pikeun ballerinas. Diwangun ku 4 atanapi 5 lapisan kedutan sutra atanapi nilon, rok na napel kana rompi anu ukuranna anggun sareng elegan.


Kecap Perancis tutu asalna dimaksudkeun pikeun rok pondok anu dipaké dina kostum penari. Rok balét romantis anu dianggo ku Marie Taglioni panjang pisan, sakitar 30 cm (12 inci) tina taneuh. Sakedik-sakedik disingget dugi ka taun 1880an ngalaan sakabeh suku. Rok balét romantis sareng rok pondok katingali dina kostum balét ayeuna.


Ballet costume



Didirikeun taun 1999,Wudongfang Culture Transmission Co.., Ltd. anu khusus dina desain, produksi sareng penjualan pakean jogét, sareng gaduh reputasi tinggi dina industri juear dance Cina. Produk utama kami kalebet tutu ballet, rok balét, kostum jogét sareng baju sanésna. Sareng sapatu balét, baju ketat balét sareng asesoris sanés.