Ngawangkong ngeunaan fungsi rokét TUTU balét

2020/09/03

Rokét TUTU Balétnyaéta pakéan jogét anu paling ikonik dina ballét klasik, nyaéta diturunkeun tina rok balét Louis XIV. TUTU didamel tina benang keras khusus sareng bentukna sapertos pancake. Éta éstétis simétris sareng simétris.


Éta dicirikeun ku rok pondok pisan, henteu langkung ti panjang tuur, sareng diulur tina pingpingna. Éta bentukna pondok sareng lawon sutra multi-lapisan. Sacara umum, genep atanapi langkung lapisan benang dianggo, anu dilapiskeun.


Tina sudut pandang palaku, rok TUTU nangtang pisan pikeun palaku. Kusabab pingpingna, ampir tilu saparapat tina suku sadayana kakeunaan, teu aya anu disumputkeun, janten pemirsa tiasa ngahargaan gerakan legana penari sareng bentuk suku anu anggun, anu hartosna aktris henteu kénging. Bentuk sareng gerakan bitna rada kagok, nyaéta kekejeman balét.

Children's tutu



Pikeun aktris, henteu mungkin pikeun nganggo rok TUTU anu mahal. Salami latihan, aranjeunna bakal ngagaduhan rok TUTU kalayan kirang benang, sareng baju seragam latihan rutin pikeun latihan sadidinten.



Salaku tambahan, TUTU pikeun pagelaran biasana gaduh calana luhur sareng ka handap anu nyambung langsung. Kuring kedah sumpah di dieu yén tukang balet nganggo rok TUTU salami pagelaran. Anu disebut calana anu kakeunaan sabenerna mah bagian tina pakéan jogét.


Nanging, padamelan anu ngajantenkeun TUTU dina altar sareng ka luhur mangrupikeun "Swan Lake" anu paling dikenal, sareng sanaos jalma nyarios ballet, aranjeunna bakal ngémutan angsa bodas tina rok TUTU murni bodas sareng hideung hideung ngagemeskeun Rok TUTU. angsa.



Didirikeun taun 1999,Wudongfang Culture Transmission Co., Ltd. anu khusus dina desain, produksi sareng penjualan pakean jogét, sareng gaduh reputasi tinggi dina industri juear dance Cina. Produk utama kami kalebet tutu ballet, rok balét, kostum jogét sareng baju sanésna. Sareng sapatu balét, baju ketat balét sareng asesoris sanés.