Pangaruh pakean balét kana tren pantun ayeuna

2020/09/03

Salaku awal jaman Ballet Romantis,kostum balétmimiti mingpin tren pantun, sapertos rambut "dongeng" Tarrioni sareng cukuran "peri", sareng awéwé Parisian bergegas niru gaya na, kalayan désainer pantun ngenalkeun "topi dongeng" populér dumasar kana gayana.


Today, kostum balét are designed to be a beautiful and stylish fashion show, true to the historical context. They also use advanced vision to predict fashion trends and introspect themselves to lead trends. At Mark Polo, Pierre Cardin's exaggerated shoulders, loose hemlines and kostum balét with architectural shapes and geometric patterns have become a fashion element.

kostum balét

Kostum balét henteu ngan ukur teras-terasan maju ku jaman, tapi désainer ogé ngagaduhan inspirasi énggal sareng nyiptakeun seueur kostum "gaya ballet" énggal. Dina taun 1999, Donna Karan ngenalkeun rok dua lapisan lapisan chiffon transparan bentukna rok dua lapis, rok buleud, corak lipit, lipit sareng lipit dibungkus, rok balét anu didékonstruksikeun sareng hem anu robek. Interprétasi rok balét parantos aya dina panjagaan salami 10 taun. . Rok geulis sareng rok jogét multi-lapisan Alexander McQueen dirancang ku mantu Ballet dina usum gugur / usum salju 2008 konperénsi anu bergaya sareng alternatif. Transformasi Ralph Lauren tina awak luhur rok, pamakéan Zac Posen tina buludru hideung rok siluét pink sakali deui ngabuktikeun pesona balét.


Sapatu balét sok janten sumber inspirasi pikeun désainer, utamina dina taun-taun ayeuna, sapatu anu diideuan ku sapatu balét henteu diragukeun anu paling klasik, sapertos sapatu buleud, sapatu datar, sareng anu sanésna, anggun sareng nyaman dianggo, tiasa dianggo pakean naon waé. Dina waktos anu sasarengan, tali sapatu balét ogé mangrupikeun salah sahiji cara anu sering dianggo ku désainer. Pita tina sababaraha bahan dina sapatu bakal mawa perasaan sareng gaya anu béda.


Didirikeun taun 1999,Wudongfang Culture Transmission Co., Ltd. anu khusus dina desain, produksi sareng penjualan pakean jogét, sareng gaduh reputasi tinggi di Industri juear tarian Cina. Produk utama kami kalebet ballet tutu, ballet rok, leotard jogét sareng papakéan anu sanés. Sareng sapatu balét, baju ketat balét na asesoris séjén.