Bumi > Luhur adat

Luhur adat


Didirikeun taun 1999,Shenzhen Wudongfang Culture Communication Co. Ltd. anu khusus dina desain, produksi sareng penjualan pakean jogét, sareng gaduh reputasi tinggi dina industri tari tarian Cina.


Produk utama kami kalebet ballet tutu, rok balét, kostum jogét sareng baju sanésna. Sareng sapatu balét, baju ketat balét sareng asesoris sanés. Produk kami diékspor ka seueur nagara sareng daérah sapertos Amérika Kalér luar negeri, Rusia, Australia, Kanada, Jepang, Koréa Kidul, sareng sajabana sareng parantos ditampi ku palanggan di bumi sareng luar negeri. Kami produsén pakean jogét profesional. Kami parantos nyayogikeun jasa perdagangan luar nagri ti saprak didirikeun perusahaan. Kami gaduh tim propésional kalayan langkung ti 20 taun pangalaman dina desain, manufaktur sareng pamasaran. Wilujeng konsultasi!



1. Susun kabutuhan pelanggan:

Gaya gambar: napel

Nangtukeun lawon: satin

Kustomisasi warna: warna gradién

Ukuran khusus: Ukuran / Jangkungna / Benang Panjang / Panjang Rok

Nangtukeun sarat: elastis dina dada, teu aya intan panas, tombol tonggong katingali (warna anu sami sareng lawon awak)


2. Ngadamel gambar desain

Anggo sistem CAD pikeun nyaruakeun gaya numutkeun gambar sareng motong pola na.


Make design drawings


3. motong produksi

-Ngambar pola sareng motong éta

-Ngarang lawon dijait

-Ngadamel pelat rok

-Dekorasina buatan tangan




Cutting production (1)  Cutting production (2)


4. Nangtukeun pangaruh jeung bungkusan pikeun pangiriman


Determine the effect