biru pancake tutu
  • Air Probiru pancake tutu
  • Air Probiru pancake tutu
  • Air Probiru pancake tutu
  • Air Probiru pancake tutu

biru pancake tutu

Desain Blue Pancake Tutus Dijual sapertos "Harta Karun". Éta ngandung: Rhinestones euyeub! langkung warni handapeun cahaya lampu; Lawon renda komposit, ngajantenkeun awak katingalina langkung layered, geulis sareng mulya; Disumputkeun deui gesper, gesper deui sareng warna awak campuran hiji, langkung ngahiji sareng profesional; Desain warna gradién! Kelirna langkung lemes sareng seueur, geulis pisan!

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

                                                       Biru Pancake Tutu



Introduction of Biru Pancake Tutu


Tutu urang warna umum ngadopsi desain "Biru", cocog sareng gaya "Harta Karun".


Hiasan awak sareng rok nuduhkeun penampilan sareng warna "Harta Karun", nambihan sababaraha imajinasi pikeun pangaruh ayeuna. 



    


Advantages of Biru Pancake Tutu


1. Sadaya hiasan sareng rhinestones sacara manual dipotong sareng disusun, unggal potongan unik;


2. rok lengkep disaluyukeun numutkeun ukuran Tutu pikeun mastikeun kasatuan offullness sareng beurat;


3. Bagian tukangna didamel tina desain gesper, anu tiasa disaluyukeun numutkeun anggaran anjeun.



  


Parameters of Biru Pancake Tutu


Lawon:Renda komposit + Hard net



Warna:Biru



Ukuran:budak awéwé (120-140); déwasa (150-170)



Waktos pangiriman:10-20 poé



Paking:50 * 40 * 30cm (sapotong tunggal)



Metode pangiriman:EMS / China Post SAL (disarankeun); [SEA (lila-lila); AIR (mahal)]




120

130

140

150 (XS)

155 (S)

160 (M)

165 (L)

170 (XL)

Dada

60

64

68

76

78

80

82

84

Pinggang

54

56

58

58

60

62

64

66

Hip

64

68

72

83

85

87

89

91

Panjangna

28

30

33

35

35

37

37

37

Diameter

78

82

88

96

96

105

105

105

Hijian: cm (ngadukung kustomisasi)


Customization of Biru Pancake Tutu


1. Dukung kustomisasi OEM / ODM, anjeun tiasa nyayogikeun gambar gaya sareng desain gambar anu anjeun pikahoyong, urang tiasa ngahasilkeun pikeun anjeun!


2. Support the customization of each Tutu size, you can provide what you need: Dada, Pinggang, Hip, Girth. We will make your exclusive Tutu! 




After-sales service of Biru Pancake Tutu


Nalika produkna réngsé, kami bakal nyandak gambar sareng kirimkeun ka anjeun kanggo ngantepkeun kamajuanana.


Whenit ngahasilkeun nomer pesenan kiriman, kami bakal dikirimkeun ka anjeun gancang-gancang sareng teras nuturkeun.


Nalika dugi ka tempat anu dituju, kami bakal ngahubungi anjeun deui pikeun ngingetan ngeunaan thereceipt.


Saatos anjeun nampi éta, upami aya masalah kualitas produk, kami bakal négosiasi sareng anjeun numutkeun kaseriusan masalahna, ngabalikeun duit lengkep atanapi santunan parsial. 




P&P tinaBluePancake Tutu

Q1. Dupi anjeun tiasa nyokong-ngadamel, ukuran naon anu kuring kedah sayogi pikeun tukang ngaput?

A1. Ngadukung tukang ngaput. Ukuran anu diperyogikeun: jangkungna, girth, bust, pinggul, pinggul.

Q2. Kumaha ngabédakeun ukuran barudak sareng ukuran déwasa?

A2. Ukuran barudak téh dibédakeun ku nomer 120-150, sareng ukuran déwasa dibédakeun ku hurup XS-XL.

Q3. Kumaha cara nyimpen balét? Kumaha cara nyimpenna?

A3. Nalika henteu dianggo, rokét rokét kedah ditancebkeun sareng dibungkus dina kantong balét teras disimpen dina tempat anu bersih, tiis sareng garing.

Q4. Produk kemasan naon anu anjeun anggo?

A4. Kotak karton kalayan ukuran anu béda-béda digunakeun numutkeun jumlah kiriman, sapotong / karton atanapi barang-barang / karton, pikeun ngirangan biaya transportasi.

P5. Naon cara pengiriman barang anu dianggo? Sabaraha ari éta?

A5. Numutkeun tanggal pangiriman sareng anggaran anjeun, kami nyarankeun modeu transportasi anu béda, sapertos: DHL (mahal), EMS (rasio harga / performa paling luhur), China Post LargePack / SEA (paling hemat). Biaya pengiriman barang gumantung kana jumlah orderan sareng metode pengiriman.

Tag Panas: biru pancake tutu, Cina, Disesuaikan, Kualitas, Harga, Suplier, Pabrik - Wudongfang Culture Communic Ation Co., Ltd.

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.