balerina pink tutu
  • Air Probalerina pink tutu
  • Air Probalerina pink tutu
  • Air Probalerina pink tutu
  • Air Probalerina pink tutu

balerina pink tutu

Desain Ballerina Pink Tutus For Sale sapertos "Harta Karun". Éta ngandung: Rhinestones beunghar! langkung warni handapeun cahaya lampu; Lawon renda komposit, ngajantenkeun awak katingalina langkung layered, geulis sareng mulya; Disumputkeun deui gesper, gesper deui sareng warna awak campuran hiji, langkung ngahiji sareng profesional; Desain warna gradién! Kelirna langkung lemes sareng seueur, geulis pisan!

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Balerina Pink Tutu



Perkenalan Ballerina Pink Tutu


Warna Tutu'soverall ngadopsi desain "Pink", cocog sareng gaya "Treasure".


Hiasan awak sareng rok tingal penampilan sareng warna "Harta Karun", nambahan sababaraha imajinasi pikeun ngajantenkeun pangaruh ayeuna.



    


Kaunggulan Ballerina Pink Tutu


1. Sadaya hiasan sareng rhinestones sacara manual dipotong sareng disusun, unggal potongan unik;


2. rok lengkep disaluyukeun numutkeun ukuran Tutu pikeun mastikeun kasatuan offullness sareng beurat;


3. Bagian tukangna didamel tina desain gesper, anu tiasa disaluyukeun numutkeun anggaran anjeun.



  


Parameterof Ballerina Pink Tutu


Lawon: Renda komposit + Hard net




Warna: Pink




Ukuran: budak awéwé (120-140); déwasa (150-170)




Waktos pangiriman: 10-20 dinten




Paking: 50 * 40 * 30cm (sapotong tunggal)




Metode pengiriman: EMS / China Post SAL (disarankeun); [SEA (lila-lila); AIR (mahal)]





120

130

140

150 (XS)

155 (S)

160 (M)

165 (L)

170 (XL)

Dada

60

64

68

76

78

80

82

84

Pinggang

54

56

58

58

60

62

64

66

Hip

64

68

72

83

85

87

89

91

Panjangna

28

30

33

35

35

37

37

37

Diameter

78

82

88

96

96

105

105

105

Hijian: cm (ngadukung kustomisasi)


Kustomisasi tina Ballerina Pink Tutu

1. Dukung kustomisasi OEM / ODM, anjeun tiasa nyayogikeun gambar gaya sareng desain gambar anu anjeun pikahoyong, urang tiasa ngahasilkeun pikeun anjeun!

2. Support the customization of each Tutu size, you can provide what you need: Dada, Pinggang, Hip, Girth. We will make your exclusive Tutu!



Saatos-salesservice of Ballerina Pink Tutu


Nalika produkna réngsé, kami bakal nyandak gambar sareng kirimkeun ka anjeun kanggo ngantepkeun kamajuanana.


Iraha éta ngahasilkeun nomer urutan pengiriman barang, kami bakal dikirim ka anjeun pas mungkin sareng teraskeun nuturkeun.


Nalika dugi ka tempat anu dituju, kami bakal ngahubungi anjeun deui pikeun ngingetan ngeunaan thereceipt.


Saatos anjeun nampi, upami aya masalah kualitas produk, kami bakal negosiasi sareng anjeun numutkeun kaseriusan masalah, ngabalikeun duit lengkep atanapi santunan parsial.




Q & Aof Ballerina Pink Tutu


Q1. Naon bedana jumlah lapisan sareng médiaméter rok benang pikeun murangkalih sareng déwasa?

A1. Benang rok ukuranana sakitar 5-7 lapisan, benang rok ukuran dewasa kira-kira 7-11pamaén; Diaméter rok ukuran anak sakitar 78-88 cm, diaméter rok ukuran dewasa antara 96-108 cm.

Q2. Naha rok benang bakal runtuh?

A2. Rok Theyarn moal digolongkeun nalika panggunaan normal sareng neundeun.

Q3. Kumaha kuring nyandak rokét balét upami kuring badé ka luar badami?

A3. Anggo kantong ballet profésional.

Q4. Naon produk bungkusan anjeun nganggo?

A4. Kotak karton kalayan ukuran anu béda dianggo numutkeun jumlah kiriman, sapotong / karton atanapi sababaraha potongan / karton, pikeun ngaleutikan biaya transportasi.

P5. Naon metode pengiriman barang anu dianggo? Sabaraha ari éta?

A5. Numutkeun tanggal pangiriman sareng anggaran anjeun, sarankeun modeu transportasi anu sanés, sapertos: DHL (mahal), EMS (rasio harga / performa paling luhur), China Post Large Pack / SEA (mosteconomical). Biaya pengiriman barang gumantung kana jumlah pesanan sareng cara pengiriman.

Tag Panas: ballerina pink tutu, Cina, Disesuaikan, Kualitas, Harga, Suplier, Pabrik - Wudongfang Culture Communic Ation Co., Ltd.

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.