Balét Tutu sawawa
  • Air ProBalét Tutu sawawa
  • Air ProBalét Tutu sawawa
  • Air ProBalét Tutu sawawa
  • Air ProBalét Tutu sawawa
  • Air ProBalét Tutu sawawa

Balét Tutu sawawa

Desain Balet Tutus Dewasa Kanggo Dijual sapertos "Angel Wings".
Éta ngandung: Rhinestones beunghar! langkung warni handapeun cahaya lampu; Disumputkeun deui gesper, gesper deui sareng warna awak campuran hiji, langkung ngahiji sareng profesional; Desain warna gradién! Kelirna langkung lemes sareng seueur, geulis pisan!

Kirim Inquiry

Panjelasan Produk

Balét Tutu sawawa

Introduction of Balét Tutu sawawa
Warna Tutu sacara umum ngadopsi desain "biru sareng bodas", cocog sareng gaya "Angel Wings". Hiasan awak sareng rok ngarujuk kana penampilan sareng warna "Malaikat Sayap", nambihan sababaraha imajinasi pikeun pangaruh ayeuna.


    


Advantages of Balét Tutu sawawa
1. Sadaya hiasan sareng rhinestones sacara manual dipotong sareng disusun, unggal potongan unik;
2. Rok lengkep disaluyukeun numutkeun ukuran Tutu pikeun mastikeun kasatuan kasieun sareng beurat;
3. Bagian tukangna didamel tina desain gesper, anu tiasa disaluyukeun numutkeun anggaran anjeun.


  


Parameters of Balét Tutu sawawa
Lawon:Satin kawinan + Jaring keras
Warna:Biru sareng Bodas
Ukuran:budak awéwé (120-140); déwasa (150-170)
Waktos pangiriman:10-20 poé
Paking:50 * 40 * 30cm (sapotong tunggal)
Metode pangiriman:EMS / China Post SAL (disarankeun); [SEA (lila-lila); HAWA (mahal)



120

130

140

150 (XS)

155 (S)

160 (M)

165 (L)

170 (XL)

Dada

60

64

68

76

78

80

82

84

Pinggang

54

56

58

58

60

62

64

66

Hip

64

68

72

83

85

87

89

91

Panjangna

28

30

33

35

35

37

37

37

Diameter

78

82

88

96

96

105

105

105


Hijian: cm (ngadukung kustomisasi)



Customization of Balét Tutu sawawa
1. Ngadukung kustomisasi OEM / ODM, anjeun tiasa nyayogikeun gambar gaya sareng gambar desain anu anjeun pikahoyong, urang tiasa ngahasilkeun pikeun anjeun!
2. Support the customization of each Tutu size, you can provide what you need: Dada, Pinggang, Hip, Girth. We will make your exclusive Tutu! 



After-sales service of Balét Tutu sawawa
Nalika produk réngsé, kami bakal nyandak gambar sareng kirimkeun ka anjeun pikeun nyaritakeun kamajuanana.
Nalika éta ngahasilkeun nomer pesenan kiriman, kami bakal dikirim ka anjeun gancang-gancang sareng tetep nuturkeun.
Nalika éta dugi ka tempat anu dituju, kami bakal ngahubungi anjeun deui pikeun ngingetan resit anjeun.
Saatos anjeun nampi, upami aya masalah kualitas produk, kami bakal négosiasi sareng anjeun numutkeun kaseriusan masalahna, ngabalikeun duit lengkep atanapi santunan parsial.


Q&A of Balét Tutu sawawa
Q1. Naon waktos utama pikeun mesen barang hiji sareng mesen barang ageung?
A1. Siklus produksi dina waktos 30 PCS (sareng hiasan na di stock) sakitar 15 dinten damel (maksimal 300 buah tiasa dihasilkeun dina sabulan).
Q2. Naon bedana jumlah lapisan sareng diaméter rok benang pikeun murangkalih sareng déwasa?
A2. Benang rok ukuran budak sakitar 5-7 lapisan, benang rok ukuran dewasa kira-kira 7-11 lapisan; Diaméter rok ukuran budak sakitar 78-88 cm, diaméter rok ukuran dewasa kira-kira 96-108 cm.
Q3. Kumaha cara nyimpen rok balét? Kumaha cara nyimpenna?
A3. Nalika henteu dianggo, rok balét kedah di ubin sareng dibungkus dina kantong balét teras disimpen dina tempat anu bersih, tiis sareng garing.
Q4. Kumaha kuring nyandak rokét balét upami kuring hoyong kaluar pikeun acara?
A4. Anggo kantong balét profesional.
P5. Naon produk bungkusan anjeun nganggo?
A5. Kotak karton kalayan ukuran anu bénten-bénten dianggo numutkeun jumlah kiriman, sapotong / karton atanapi sababaraha potongan / karton, kanggo ngirangan biaya transportasi.


Tag Panas: Balét Dewasa Tutu, Cina, Disesuaikan, Kualitas, Harga, Suplier, Pabrik - Wudongfang Culture Communic Ation Co., Ltd.

Produk Tag

Kategori patali

Kirim Inquiry

Mangga Luncat masihan panalungtikan anjeun dina bentuk di handap ieu. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.