Pikeun ningali langkungna

    Prosés

    20 taun desain sareng pangalaman produksi

  • 1. Désainer urang sadayana kapilih ti paguron luhur
  • 2. Kami gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina bidang ieu
  • 3. Kuring parantos ngempelkeun sareng diajar cara produksi tutu profesional ti sakumna penjuru dunya
  • 4. Ngajak desainer balét propésional asing pikeun nganjang ka perusahaan kami pikeun panduan


    Kapasitas

    sakitar 800 buah per bulan

  • 1. Pabrik ngagaduhan 4 désainer propésional sareng langkung ti 20 padamel produksi
  • 2. Kapasitas produksi bulanan pabrik sakitar 800 lembar


    Kustomisasi

    Ngadukung gambar atanapi conto kustomisasi

  • 1. Salami gambar, sampel tiasa ngaropea
  • 2. Éta tiasa dilakukeun salami ideu ditepikeun
  • 3. Ngan aya hal anu teu disangka-sangka anu urang henteu tiasa ngalakukeun


    Logistik

    Ngarojong DHL / EMS / SEA sareng modeu transportasi anu sanés

  • 1. Nyayogikeun pangiriman udara / laut / pangiriman Hong Kong, jst