Bumi > Bubuka pabrik

Bubuka pabrik

Ieu Fitdance.

Kami gaduh 20 taun pangembangan. Kualitas sareng reputasi produk kami parantos ditampi ku konsumén domestik sareng asing sareng diapresiasi ku para profesional dina industri jogét.

Kami parantos nuturkeun prinsip bisnis "Kualitas Mimiti, Kredit Mimiti", ngaladénan sakola tarian anu utama sareng pameget tarian di panjuru dunya.


Ballet tutu factory


Di Cina, urang ngagaduhan kerjasama anu jero sareng Balét Shanghai domestik, Balédit Guangzhou, Balé Kota Hong Kong sareng perusahaan jogét nasional anu sanés, sareng parantos kerjasama sareng rébuan sakola jogét sareng lembaga latihan jogét dugi ka ayeuna.
Di luar negeri, kami parantos ngalayanan perusahaan sapertos Flashdance Performing Arts, sareng nyayogikeun para penari ti sakumna dunya sareng pagelaran Ballet Tutu anu pangsaéna.


Girls ballet tutu


Fitdance nyaéta pabrik pakean jogét profesional anu ngahijikeun desain, produksi sareng penjualan; perusahaan nyertakeun luasna langkung ti 3.000 méter pasagi, ngagaduhan langkung ti 100 alat produksi, langkung ti 200 karyawan, sareng kaluaran taunan langkung ti hiji juta potongan.


Diantarana, jurusan Ballet Tutu ngandung 4 désainer propésional sareng 20 padamel produksi profesional. Urang tiasa ngahasilkeun 800 Balet Tutu per bulan pikeun nyumponan kabutuhan adat atanapi borongan anjeun.


Customized ballet



Kami utamina aktipitas kustomisasi sareng produksi kostum balét dasar, kalebet ballet Leotard, Rok sareng Pakéan.


Dina waktos anu sami, kami ogé ngadukung jasa khusus ballet Tutu. Numutkeun ka kabutuhan anjeun, kami bakal ngagaduhan pamahaman anu lengkep ngeunaan alur carita drama tarian, ngemutan warna, lawon, gaya, bentuk, kolokasi, sareng sajabana kostum, sareng nyayogikeun anjeun rencana desain anu pangsaéna.


Atanapi, anjeun tiasa langsung nyayogikeun gambar atanapi desain desain produk naon waé. Désainer kami bakal nganggo prinsip CIS mendesain ati-ati pikeun anjeun, sareng dina waktos anu sami, kalayan bantosan sistem CAD, urang tiasa ngarobih Tutu sampurna anu nyumponan kabutuhan anjeun.


Ballet tutu design



Ngeunaan bungkusan
Dina dasar mayungan produk, kami bakal milih karton ukuran anu saluyu sareng total volume, ngirangan polumeu saloba mungkin sareng ngirangan angkutan barang.


Ngeunaan logistik
Urang tiasa nyayogikeun sababaraha cara transportasi sapertos DHL / EMS / SEA. Anjeun tiasa milih numutkeun waktos pangiriman anu anjeun peryogikeun. Kami bakal ngadugikeun anjeun numutkeun jumlah anu dikonfirmasi dina urutan.
DHL: 3-7 dinten
EMS: 7-20 dinten
SEA: bulan


Ngeunaan saatos-penjualan
Nalika produk na réngsé, kami bakal nyandak gambar sareng ngirim gambar ka anjeun kanggo masihan terang perkawis kamajuanana.
Nalika éta ngahasilkeun nomer tagihan kiriman, kami bakal dikirimkeun ka anjeun gancang-gancang sareng teraskeun tindak lanjut.
Nalika éta dugi ka tempat anu dituju, kami bakal ngahubungi anjeun deui pikeun ngingetan anjeun nampi barangna.
Nalika anjeun nampi, kami bakal nuturkeun kualitas na sareng anjeun.


Performance ballet tutu competition



Perusahaan ngagaduhan palaksanaan anu tinggi, sistem manajemén jasa anu sistematis. Kostum tari Feidance dirancang sareng épék panggung anu saé sareng desain propésional; kalayan bahan indah sareng nyaman; kalayan peralatan papakéan kinerja canggih; kalayan karajinan anu indah; kalayan gaya kerja anu jujur ​​sareng ketat di jalma Fitdance, Ati-ati karajinan unggal produk pikeun ngajantenkeun anjeun bintang paling caang di panggung.

Kalayan transformasi fungsi perkotaan, darat maju, angkutan laut sareng udara, sareng prasarana logistik lengkep, langkung merenah pikeun ngalayanan pameget tarian di panjuru dunya.


Ballet factory


Ngudag kualitas anu saé sareng ngadegkeun reputasi mérek mangrupikeun misi teguh kami!
Fitdance, pas pikeun kostum nari anjeun.