Pakéan || Rok

Ieu Fitdance. Urang gaduh 20 taun prosés pangwangunan, kualitas sareng kredibilitas produk parantos konsumén domestik sareng asing muji sareng jogét ahli anu dipikaresep pisan. Kami parantos nuturkeun tujuan bisnis "kualitas heula, kredibilitas heula", jasa sakitar sakola tari utama sareng peminat tarian di dunya.