naha milih urang

Prosés

20 taun desain sareng pangalaman produksi

Kapasitas

sakitar 800 buah per bulan

Kustomisasi

Ngadukung gambar atanapi conto kustomisasi

Logistik

Ngarojong DHL / EMS / SEA sareng modeu transportasi anu sanés

Pangaturan kostum jogét balét

Established in 1999,Shenzhen Wudongfang Culture Communication Co.. Ltd. who is specialized in design, production and sales of dance wear, and has a high reputation in Chinese dance juear industry. Our main products include ballet tutu, ballet skirts, dance leotard and other clothing. And ballet shoes, ballet tights and other accessories. Our products are exported to many countries and regions such as overseas North America, Russia, Australia, Canada, Japan, South Korea, etc. and have been well received by customers at home and abroad. There are two production bases in Guangdong and Hubei, which has 200 employees.Our employees contains superior designers,managers and Marketers which can insure high integrity service and high quality products. We started export business from company establishment, products are exported to countries all over the world. Deeply trusted and loved by training institutions, professionals and users. In recent years,Wudongfang has become the most influential brand of dance wear production and sales, and its development prospects and commercial value are gradually emerging.

Rincian
Warta
  • Pangaruh pakean balét kana tren pantun ayeuna

    Sakumaha jaman Ballet Romantis, kostum ballét mimiti mingpin tren pantun, sapertos rambut "dongeng" Tarrioni sareng pakean "peri", sareng awéwé Parisian bergegas niru gaya na, kalayan désainer pantun ngenalkeun "topi dongéng" anu populér dumasar kana dirina gaya.

    Rincian
  • Ngawangkong ngeunaan fungsi rokét TUTU balét

    Rok Balet TUTU mangrupikeun baju jogét anu paling ikonik dina ballet klasik, anu diturunkeun tina rok balét Louis XIV. TUTU didamel tina benang keras khusus sareng bentukna sapertos pancake. Éta éstétis simétris sareng simétris.

    Rincian
  • Standar pakean tutu ballet

    Rok Balét Tutu: pakéan standar pikeun ballerinas. Diwangun ku 4 atanapi 5 lapisan kedutan sutra atanapi nilon, rok na napel kana rompi anu ukuranna anggun sareng elegan.

    Rincian
  • Rokét TUTU Balét tiasa ningalikeun gerakan penari

    Rok Balét Tutu mangrupikeun rok jogét anu paling apik dina ballet klasik. Éta dicirikeun ku rok pondok pisan, anu diulur tina pingpingna supados gampang pikeun pemirsa ngahargaan gerakan suku anu anggun penari sareng bentuk suku anu anggun.

    Rincian

We are serious about the product.If you are interested in our products, please email us and we will reply to you within 24 hours!